Liity tai suosittele

Liity omiesi joukkoon!

Kenelle?

Liiton varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jos
• toimii työterveyshuollossa työterveyshoitajana tai sitä läheisesti sivuavassa tehtävässä
• toimii työterveyshuoltoa läheisesti sivuavassa tehtävässä työterveyden, työhyvinvoinnin tai työkyvyn asiantuntijana.
• opiskelee tai on opiskellut terveydenhoitajaksi ja suunnittelee tai on aloittamassa työuraa työterveyshuollossa, työhyvinvoinnin- tai työkyvyn asiantuntijatehtävissä.

Kolme hyvää syytä liittyä:

1. Juuri sinua varten

Tunnemme työterveyshoitajan sekä muiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin asiantuntijoiden työn kultakimpaleet ja karikot. Keskitymme juuri niihin. Kaikki energiamme on varattu sinulle.

2. Turvana työelämässä

Olemme tukenasi, jos yhteistyö työnantajan kanssa takkuaa. Pidämme puolestasi ääntä myös silloin, kun valtakunnassa tehdään koko ammattialaa koskevia päätöksiä.

3. Muhevat jäsenedut

Olemme neuvotelleet jäsenillemme tuhdin nipun jäsenetuja matkailusta muotiin ja kulutushyödykkeistä kulttuuriin – aina edulliseen asuntolainaan asti.
Katso kaikki jäsenedut täältä!

Kysy kaverilta lisää –
tai suosittele itse!

Saatte molemmat 50 e lahjakortin.

Jos et vielä ole liittynyt Työterveyshoitajaliittoon, mutta tunnet jonkun STTHL:n jäsenen, pyydä häntä kertomaan lisää ja suosittelemaan jäsenyyttä.

Jos olet jo jäsen ja Työterveyshoitajaliitto olisi mielestäsi hyvä valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme. Suosittelussa voit käyttää apuna liiton Online-esitettä tai kampanjaesitettä.

Sekä suosittelija että jäseneksi liittyvä saavat molemmat 50 euron arvoiset SuperLahjakorttit, jotka avaavat oven yli 100 lahjakortin valikoimaan.

Valikoimasta löydät mm. nämä lahjakortit.:
Aurinkomatkat, Iittala, Finlayson, Expert, McDonal’s, A&S Ravintolat, Stadium, Suomalainen Kirjakauppa, Musti ja Mirri, H&M, Dressmann, Kapp Ahl, Plantagen, Ticketmaster, JYSK, Motonet, Erätukku ja monia muita.

Näet koko valikoiman täältä: SuperLahjakortti

Liiton vaihtajan tulee ilmoittaa nykyiseen liittoonsa sähköpostitse eroavansa ko. liitosta sekä työttömyyskassasta (ellei hän kuulu jo valmiiksi Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan). Hakemus Työterveyshoitajaliittoon ja ero toisesta liitosta on helpointa ajoittaa kuun vaihteeseen. Työttömyyskassan edut siirtyvät mukana kunhan kassan vaihtaminen tapahtuu alle kuukauden katkoksella.