Liity tai suosittele

Liity omiesi joukkoon!

Kenelle?

Voit liittyä, jos olet terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja, joka toimii työterveyshuollossa – tai sitä läheisesti sivuavassa toimessa. 

Opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä terveydenhoitajaopiskelija, joka suunnittelee tai on aloittamassa työuraa työterveyshuollossa.

Kolme hyvää syytä liittyä:

1. Juuri sinua varten

Tunnemme työterveyshoitajan työn kultakimpaleet ja karikot. Keskitymme juuri niihin. Kaikki energiamme on varattu työterveyshoitajille – sinulle.

2. Turvana työelämässä

Olemme tukenasi, jos yhteistyö työnantajan kanssa takkuaa. Pidämme puolestasi ääntä myös silloin, kun valtakunnassa tehdään koko ammattialaa koskevia päätöksiä.

3. Muhevat jäsenedut

Olemme neuvotelleet jäsenillemme tuhdin nipun jäsenetuja matkailusta muotiin ja kulutushyödykkeistä kulttuuriin – aina edulliseen asuntolainaan asti.
Katso kaikki jäsenedut täältä!

Kysy kaverilta lisää –
tai suosittele itse!

Saatte molemmat 50 e lahjakortin.

Jos et vielä ole liittynyt Työterveyshoitajaliittoon, mutta tunnet jonkun STTHL:n jäsenen, pyydä häntä kertomaan lisää ja suosittelemaan jäsenyyttä.

Jos olet jo jäsen ja Työterveyshoitajaliitto olisi mielestäsi hyvä valinta kollegallesi, opiskelukaverillesi tai ystävällesi, suosittele hänelle jäsenyyttämme. Suosittelussa voit käyttää apuna liiton Online-esitettä tai kampanjaesitettä.

Sekä suosittelija että jäseneksi liittyvä saavat molemmat 50 euron arvoiset SuperLahjakorttit, jotka avaavat oven yli 100 lahjakortin valikoimaan.

Valikoimasta löydät mm. nämä lahjakortit.:
Aurinkomatkat, Iittala, Finlayson, Expert, McDonal’s, A&S Ravintolat, Stadium, Suomalainen Kirjakauppa, Musti ja Mirri, H&M, Dressmann, Kapp Ahl, Plantagen, Ticketmaster, JYSK, Motonet, Erätukku ja monia muita.

Näet koko valikoiman täältä: SuperLahjakortti

Liiton vaihtajan tulee ilmoittaa nykyiseen liittoonsa sähköpostitse eroavansa ko. liitosta sekä työttömyyskassasta (ellei hän kuulu jo valmiiksi Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan). Hakemus Työterveyshoitajaliittoon ja ero toisesta liitosta on helpointa ajoittaa kuun vaihteeseen. Työttömyyskassan edut siirtyvät mukana kunhan kassan vaihtaminen tapahtuu alle kuukauden katkoksella.