Ajattelutaidot

Maksuton webinaari tiistaina 16.1.2024 klo 17.-18.30

Ajattelutaidot ovat voimakas työhyvinvoinnin sekä työn tuottavuuden apuväline – ei pinnistämällä ja pakottamalla, vaan innostuen ja omien vahvuuksien löytämisen kautta. 

Illan aikana puhutaan kuormituksen vaikutuksesta ajatteluun ja tunnetiloihin. Lisäksi pohditaan, miten voidaan vaikuttaa jännittäviin tilanteisiin, esimerkiksi esiintymisjännitykseen ja kuullaan mikä on uupumusspiraali.

Ilmoittaudu

Lisätietoa: Koulutus on osa 3/3 Suomen Työterveyshoitajaliitto järjestämistä teams-illoista mindfulnessin, stressinhallinnan ja palautumisen sekä ajattelutaitojen parissa. Teams-illat ovat avoimia kaikille, eli jos työyhteisössäsi tai tuttavapiirissäsi on henkilöitä jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja kiinnostuneita kuulemaan lisää Työterveyshoitajaliitosta, jaa kutsua linkkeineen rohkeasti eteenpäin!

Jatkuvassa muutoksen tilassa oleva työelämä tuo haasteen ylläpitää kokemusta merkityksellisestä työstä. Taito asettua käsillä olevan tehtävän ääreen mahdollistaa mielekkään tuotteliaisuuden tilan syntymisen, keskittyen ja uudenlaisella uteliaisuudella!

Teams-illat ovat vuorovaikutteisia ja käytännönläheisiä. Jokaisesta koulutuksesta saa mukaan käytännön työvälineitä omaan hyvinvointiin. Kouluttajana toimii Heidi Norra Norramind-yrityksestä. Heidi on toiminut mindfulnessin ja työhyvinvoinnin kouluttajana vuodesta 2015 lähtien.