Näkökulmia oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen

Ilmoittaudu koulutukseen

Kenelle

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa. Koulutus on maksuton.

Tavoite

Tavoitteena on oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen osaamisidenteetin ja tulevaisuudentutkimuksen näkökulmasta.

Esittely

Omaa osaamista on toisinaan haastavaa tunnistaa ja sanoittaa, mutta se on taito, jota voi oppia. Koulutuksessa tarkastellaan osaamista osaamisidentiteettikäsitteen kautta. Saat vinkkejä oman osaamisesi ja työnhakuun liittyvien vaihtoehtojen kartoittamiseen. Sisältö perustuu tulevaisuuden tutkimuskeskuksen oppeihin, joita on kertynyt osaamiseen, työelämään ja ohjaukseen liittyvissä kehittämishankkeissa.

Paikka

Teams

Ohjelma

16.50 Koulutustila avautuu
17.00 Koulutus alkaa
Näkökulmia oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen
18.00 Koulutus päättyy

Kouluttaja

Sari Miettinen

Sari on työskennellyt Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa koulutuksen- ja ohjauksen kehittämistehtävissä 2011 lähtien ja toimii myös opettajien ja ohjaajien täydennyskoulutusten kouluttajana. Sari on ollut kehittämässä tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuutta ja toimii sen yhtenä opettajana.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

24.4.2023

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksuitta.

Lisätietoja

Lisätietoa saat osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soita (09) 229 3030.

Ilmoittaudu koulutukseen