Tavoitteet 2023

Aseta inspiroivat, hyvinvointia lisäävät tavoitteet uudelle vuodelle.

Webinaari: 17.1. klo 18-19 (plus aikaa keskustelulle ja kysymyksille)
Valmentajat: Heidi Viljamaa ja Matti Henttinen

Millaista elämäsi olisi, jos vuosi 2023 toisi mukanaan lisää mielenrauhaa ja hyvää oloa, läheisyyden kokemuksia, taloudellista turvallisuutta ja onnistumisia työssäsi? Mitä jos, sinulla olisi ohjaimet käsissäsi ja onnistuisit suuntaamaan energiasi ja aikasi niin, että muutokset elämässäsi veisivät sinua parempaan suuntaan?

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Jokainen vuosi vielä isompi mahdollisuus. Tämä valmennusteema sopii sinulle, jos haluat irtautua entisestä ja luoda uusia, hyvinvointiasi vahvistavia rutiineita.

Osallistujat saavat Pienen Tavoitetyökirjan, jota täytetään yhdessä askel askeleelta, jotta oma tavoite, toimenpiteet sen saavuttamiseksi ja strategiat hidasteiden ohittamiseksi kirkastuvat.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan: LINKISTÄ
Lisätiedot kirjautumisesta: järjestöpäällikkö Eve Becker, eve.becker@tyoterveyshoitajat.fi, 0407617231.

Tehdään vuodesta 2023 upea yhdessä!

Puhujien kuvaukset

Heidi Viljamaa ja Matti Henttinen

Puhujat Heidi Viljamaa ja Matti Henttinen

Heidi on virtuaalivalmennuksen työkalujen ja metodien kehittämiseen erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologi ja tohtorintutkinto-opiskelija. Työkaluja Heidi on kehittänyt Oikotien, Monsterin, johdon konsulttien ja ammattiliittojen kanssa. Heidi on toiminut jo 20 vuoden ajan yrittäjänä, freelancer verkoston esimiehenä sekä ura- ja työnhakuvalmentajana.

Matti on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!