Työeläkekoulut 2024

Perinteinen ja toivottu, Telan järjestämä alueellisten työeläkekoulujen livekiertue tulee taas tänä vuonna! Ja mitä ajankohtaisimmalla teemalla, sillä tämän vuoden aikana neuvotellaan Suomen seuraava eläkeuudistus! Kiertue järjestetään yhteistyössä SAK:n, Akavan ja STTK:n kanssa.

Kiinnostavien kysymysten äärellä ollaan: Mistä asioista eläkeuudistuksessa neuvotellaan ja miten? Miltä pohjalta uudistusta tehdään? Mitä uudistus voi tarkoittaa palkansaajalle?

Ai mikä työeläkekoulukiertue?

Kenelle? Liittojen luottamushenkilöt, toimihenkilöt, hallinnon jäsenet sekä aktiivit ja jäsenet

Mitä? Maksuttomia livetilaisuuksia, joita ei striimata tai tallenneta. Tilaisuus sisältää katsauksen eläkeuudistuksen valmisteluun ja keskustelua aiheesta. Puhujina on palkansaajakeskusjärjestöjen ja Työeläkevakuuttajat Telan asiantuntijoita. He kertovat neuvottelujen näkymistä ja aikataulusta sekä työeläkkeiden rahoituksen tilanteesta ja eläketurvan reunaehdoista uudistamiseen.

Milloin? Tilaisuudet ovat aina iltaisin (klo 17.30–19.00, kahvit klo 17 alkaen). Keväällä 4 paikkakuntaa: Vaasa to 14.3., Kouvola to 4.4., Oulu to 11.4. ja Kuopio to 25.4.

Ilmoittautuminen kevään neljään tilaisuuteen on nyt auki. Ohjelma ja ilmoittautuminen Telan sivuilla: https://www.tela.fi/ajankohtaista/koulutukset-ja-tapahtumat/alueelliset-tyoelakekoulut-2024/

Myös syksyn paikkakunnat voi jo merkitä kalenteriin, ilmoittautuminen avautuu myöhemmin: Rovaniemi 3.9., Pori 18.9., Helsinki 24.9. ja Mikkeli 10.10.