Työnhaku yli 50-vuotiaana – oma taiteenlajinsa

Ilmoittaudu koulutukseen

Kenelle

Koulutus on suunnattu erityisesti akavalaisten ja STTK:laisten liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa. Koulutus on maksuton.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on kehittää työnhakutaitoja.

Esittely

Uravalmentaja Tiina Myöhänen-Astikainen tapaa työssään paljon kokeneita asiantuntijoita ja esihenkilöitä, jotka painivat työnhakuun liittyvien pulmien kanssa. Työllistymisen vaikeutuminen iän myötä on hänestä osittain totta, mutta siitä ei pitäisi tehdä itseään toteuttavaa ennustusta. Hän antaa webinaarissa vinkkejä siihen, mihin jo työuransa puolenvälin ylittäneen kannattaa työnhaussa panostaa. Tämä koulutus on luonteeltaan keskusteleva ja toivomme, että varaat osallistumiseen rauhallisen tilan, jossa sinulla on pienryhmäkeskusteluihin osallistuessasi mahdollisuus laittaa kamera ja mikrofoni päälle.

Ohjelma

16.50 Koulutustila avautuu
17.00 Koulutus alkaa
Työnhaku yli 50-vuotiaana – oma taiteenlajinsa
19.00 Koulutus päättyy

Kouluttaja

Tiina Myöhänen-Astikainen

Tiina Myöhänen-Astikainen on uravalmentaja, joka haluaa ravistella työnhaun rajoittavia uskomuksia. Hän haastaa ihmisiä katsomaan itseään yli tilastojen ja keskiarvojen yksilönä, jossa on jotakin ainutlaatuista. Tiina kannustaa heitä uskomaan omaan unelmaansa, testaamaan rajojaan ja ylittämään ne. Tämän hän tekee suurella sydämellä.

Kouluttajan kuva

Viimeinen ilmoittautumispäivä

22.5.2023

Peruutusehdot

Peruthan ilmoittautumisen, jos et pääsekään osallistumaan.

Lisätietoja

Lisätietoa saat osoitteesta toimisto@tjs-opintokeskus.fi tai soita (09) 229 3030.

Ilmoittaudu koulutukseen