Varaudu väistämättömään: nämä asiat kannattaa hoitaa kuntoon kuoleman varalta

Oletko koskaan miettinyt kuolemaa? Toivottavasti se on sinulla vielä kaukana tulevaisuudessa, mutta juuri nyt on otollinen aika laittaa asiat kuntoon, ja turvata läheistesi arki myös viikatemiehen vierailun jälkeen.

Miten varautua kuolemaan niin, että varmistaa omien viimeisten kuukausien sujuvuuden sekä myös helpottaa jäljelle jääneiden läheisten taakkaa surun keskellä? Työterveyshoitajaliiton jäsenille järjestetään ainutlaatuisena etuna ilmainen webinaari, jossa pureudutaan kuolemaan varautumiseen.

Webinaarissa kuulet mm. seuraavista asioista:

  • Miten valmistautua omiin viimeisiin vuosiin
  • Miten auttaa jäljelle jääneitä läheisiä pitämään arjen pyörät pyörimässä
  • Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun alkaa suunnitella perintöään ja sen verotusta
  • Miten turvata lasten tulevaisuus
  • Liittonne tarjoamat edut kuolemaan varautumiseen

Webinaari järjestetään 22.11. keskiviikkona klo 17–18. Ilmoittautuneille lähetetään tallenne jälkikäteen. Ei siis haittaa, jos et yllättäen pääsekään osallistumaan webinaariin.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Järjestäjästä:

Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Kalevan asiantuntijat auttavat ihmisiä varautumaan kuolemaan. Olemme olleet Suomen Työterveyshoitajaliitto ry:n yhteistyökumppani vuodesta 2018, tarjoten liiton jäsenistölle henki- ja tapaturmavakuutuksia merkittävällä alennuksella. Kaleva on turvannut suomalaisten elämiä vuodesta 1874, ja olemme Suomen vakavaraisin henkivakuutusyhtiö.

Kalevavakuutus.fi