Mindfulness

Maksuton webinaari tiistaina 13.2.2024 klo 17-18.30

Muuttuva työympäristö ja hektinen ympäröivä maailma edellyttävät entistä suurempia itsejohtamisen taitoja ja kyky olla läsnä tässä hetkessä on kaiken tuottavan tekemisen perusta.

Tule mukaan kokeilemaan mindfulness perusharjoitusta ja kuulemaan – harjoittelun vaikutuksesta mm. stressireaktioon ja pitkäkestoiseen stressiin. Saat myös ohjeita ja eväitä kotona tehtävään harjoitteluun.

Ilmoittaudu

Lisätietoa: Webinaari on osa kolmen Teams-illan kokonaisuutta, jotka Suomen Työterveyshoitajaliitto järjestää yhdessä Uudenmaan Työterveyshoitajien kanssa. Stressinhallinta ja palautuminen (14.12. klo 17.- 18.30) ja Ajattelutaidot (16.1.2024 klo 17 -18.30). Teams-illat ovat avoimia kaikille, eli jos työyhteisössäsi tai tuttavapiirissäsi on henkilöitä jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja kiinnostuneita kuulemaan lisää Työterveyshoitajaliitosta, jaa kutsua linkkeineen rohkeasti eteenpäin!

Jatkuvassa muutoksen tilassa oleva työelämä tuo haasteen ylläpitää kokemusta merkityksellisestä työstä.
Taito asettua käsillä olevan tehtävän ääreen mahdollistaa mielekkään tuotteliaisuuden tilan syntymisen, keskittyen ja uudenlaisella uteliaisuudella!

Teams-illat ovat vuorovaikutteisia ja käytännönläheisiä. Jokaisesta koulutuksesta saa mukaan käytännön työvälineitä omaan hyvinvointiin. Kouluttajana toimii Heidi Norra Norramind-yrityksestä. Heidi on toiminut mindfulnessin ja työhyvinvoinnin kouluttajana vuodesta 2015 lähtien.

Koulutukset toimivat hyvin sekä toisiaan täydentävinä kokonaisuutena että erillisinä luentoina – voit siis osallistua yhteen tai kaikkiin!