Stressinhallinta ja palautuminen

Maksuton webinaari torstaina 14.12. klo 17-18.30

Kyky olla läsnä ja taito käsitellä stressaavia tilanteita parantaa vuorovaikutusta työyhteisön sisällä, asiakastilanteissa sekä lisää yleisesti hyvinvointia, työn mielekkyyttä ja tuottavuutta.

Illan aikana tehdään mindfulness-harjoitus ja kuullaan hyvinvoinnin peruspilareista sekä tietoisuustaidoista ja niiden vaikutuksesta arkeen. Evääksi saat myös palautusmisreseptin.

Ilmoittaudu

Lisätietoa: Suomen Työterveyshoitajaliitto järjestämän kolmen teams-illan kokonaisuudesta kolmas osio Ajattelutaidoista on 16.1.2024 klo 17 -18.30. Teams-illat ovat avoimia kaikille, eli jos työyhteisössäsi tai tuttavapiirissäsi on henkilöitä jotka ovat kiinnostuneita aiheesta ja kiinnostuneita kuulemaan lisää Työterveyshoitajaliitosta, jaa kutsua linkkeineen rohkeasti eteenpäin!

Jatkuvassa muutoksen tilassa oleva työelämä tuo haasteen ylläpitää kokemusta merkityksellisestä työstä. Taito asettua käsillä olevan tehtävän ääreen mahdollistaa mielekkään tuotteliaisuuden tilan syntymisen, keskittyen ja uudenlaisella uteliaisuudella!

Teams-illat ovat vuorovaikutteisia ja käytännönläheisiä. Jokaisesta koulutuksesta saa mukaan käytännön työvälineitä omaan hyvinvointiin. Kouluttajana toimii Heidi Norra Norramind-yrityksestä. Heidi on toiminut mindfulnessin ja työhyvinvoinnin kouluttajana vuodesta 2015 lähtien.

Koulutukset toimivat hyvin sekä toisiaan täydentävinä kokonaisuutena että erillisinä luentoina – voit siis osallistua yhteen tai kaikkiin!